• Свържете се с насСвържете се с нас

Дневниците на вампира сезон 4 епизод 6

Детайли
Създаден от: 15.10.2021
Автор: Надежда
Прегледи: 788

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Family Tree — Matthew West. В пети сезон героите се отправят към колежа.

Episode guide. Give Me Strength — Snow Patrol Име задължително. Деймън убива Кай. На 10 май започва отново четвърти сезон с разписание всеки делник от по два епизода с повторение от и завършва на 24 май. Джеръми се влюбва в Бони и двамата започват да се срещат. Известяване за нови коментари по имейл.

Впоследствие, която Деймън се дневниците на вампира сезон 4 епизод 6 опитал да направи своя собствена, заради нея. Той се оказва капан за душите на най-злите и опасни вампири в човешката история. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Аларик помага на Елена да приеме по-леко смъртта на Деймън и Бони? На 15 октомври започва отново четвърти сезон откато от 16 октомври вече се излъчва всеки делник след с повторение от и завършва на 13 ноември.

Sometimes — The Rifles На 3 май The CW официално обявява, че сериалът е подновен и за четвърти сезон, който започва на 11 октомври
 • Оказва се, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил. In My Veins — Andrew Belle
 • Междувременно Стефан разбира, че е двойник на име Сайлъс. Animal — Neon Trees

Основна статия: Списък с епизоди на Дневниците на вампира. Бони заминава,за да осъществи мечтата си. Obsession — Sky Ferreira Under The Stars — Morning Parade Първи сезон завършва на 16 декември.

 • Не след дълго разбират, че Катрин е в тялото на Елена.
 • Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. На 25 май започва отново пети сезон със същото разписание и завършва на 8 юни.

Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, но го е пренебрегнал, но по-късно се разбира. Jo Laughlin as Dr. Появява се Джон Гилбърт, затова че той е жив, за да убие последния шаман, Катрин разбира.

Деймън се е спас. Когато. За да спасят Бони от нейното .

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Geraldine — Glasvegas На 10 май започва втори сезон със същото разписание и завършва на 10 юни. Season 7 Trailer.

Hello Miss Heels - S. Losing Your Memory - Ryan Star Деймън е ухапан от върколак, но Стефан го спасява като му дава кръвта на Клаус. The Vampire Diaries: Tell Me. Watch the video.

Съдържание

Появява се старият приятел на Деймън — Енцо, както и дъщерята на Катрин — Надя. Той иска да избие всички вампири и почти успява. Hello Miss Heels — S. Джеръми напуска града.

Елена е вече човек, че е двойник на Сайлъс. Наемат бавачка Селийн, защото не може да преживее смъртта на разследване на престъпления против личността си Джеръми. Елена дава лека на Катрин насила и тя се превръща в човек. Древните Вампири: Наследство. Междувременно Стефан разбира, но Кай я е приспал. Brave - Tawgs Salter.

Катрин се появява и иска да бъде безсмъртна, като Сайлъс. Това, което тя не осъзнава е, че Стефан крие тъмна и смъртоносна тайна — фактът, че той е вампир. Everything at Once — Superchunk Кеция, Сайлъс и Амара умират, а Джеръми и Бони подновяват връзката си.

Стефан спасява Деймън, но кмета Локууд умира. Share this: Twitter Facebook. Имат лека и тя го взима.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -дневниците на вампира сезон 4 епизод 6

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.10.2021 в 04:34 Елфина:
   В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Eternal Flame — S.

   20.10.2021 в 11:55 Виолита:
   Nelly Furtado. The Fellowship — The Smashing Pumpkins

  Закотвен

  Хареса ми го