• Свържете се с насСвържете се с нас

Протокол от общо събрание за приемане на гфо при загуба

Детайли
Създаден от: 15.10.2021
Автор: Господинка
Прегледи: 826

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Аможе ли формираната загуба за г да пренася до изчепването и в следващите 5 години и трябва ли да се впише в решението. Отпуски Калкулатор: Платен отпуск при непълна година Калкулатор: Обезщетение за отпуски по чл.

Lex News 05 февруари Промените в ЗМИП през г. Това означава, че пак ще трябва да пишем едни протоколи и глупости и да си губим времето за пълни формалности. Регистрирай се и ползвай 1 седмица пълен безплатен достъп!

ЗДДС: скрито платено съдържание: 18 думи; отключи. Малко да ни облекчат най накрая.

Съгласен съм 0. Собственият капитал на едно предприятие е остатъчният дял в активите на предприятието след приспадане на всички негови пасиви. Lex News 05 февруариТова се очаква да стане най-рано в началото на г. На събранието е тийн вълк актьорски състав решение за приемане на Годишния финансов отчет на дружеството за г. П. Те са стъпка към въвеждането най-после на .

Запомни ме.

E-mail или потребителско име

Съгласен съм 8. Отчитане на разходи за инвестиционен имот от колибри Вчера в 73 2. Като предложението е тя да се прилага и за кампанията за подаване на ГФО през тази година. Преглед на резултатите от дейността през г. Че даже има и глоби, ако не изпратиш данните в НСИ и това се води голямо нарушение. Можете да запишете, че загубата от г подлежи на отчитане като непокрита загуба.

 • И аз така. Календари Брой работни и календарни дни между две дати Работни дни и почивни дни за Валутни курсове по дата Основен лихвен процент по дати Инфлация по години.
 • Малко да ни облекчат най накрая.

Ама неотдавна напуснах и започнах собствен бизнес. Съгласен съм производители на пластмасови саксии. Те са стъпка към въвеждането най-после на. Забележка: Изчерпателно описание на сметките можете да видите в глава Сметкоплан. Съгласен съм 2.

Преглед на резултатите от дейността през г. Извиване на ръце. Общото събрание изслуша и обсъди изложението на съставителя на годишния финансов отчет и взе следните решения: 1. Въобще — много малка стъпка е тази промяна.

Съгласен съм 4. Харесай нашата страница Facebook. Днес, Ще ти пратя приятели. Възстанови парола или влез в своя профил. Доставка на течно гориво за машини!

Отстраняване на проблем при подписване с електронен подпис в портала на НАП от колибри Запомни ме. Вместо това, ще попълват проста декларация, с която да удостоверят това обстоятелство. ОПР : скрито платено съдържание: 35 думи; отключи. Тази стопанска операция се осчетоводява, като се отразява намалението на непокритата загуба срещу намаление на неразпределената печалба от минали години, основния капитал и другите резерви:.

На събранието е взето решение за приемане на Годишния финансов отчет на дружеството за г.

Регистрация При забравена парола натисни тук. Чудесна новина. Заседанието протече при следния дневен ред:. Съгласен съм 4. Второ- в НСИ подава съставителя на отчетите Ви и подава едни счетоводни справки, подписани само от него, резерви или доп. Счетоводно или се покрива със пебалба. ОСК : скрито платено съдържание: 50 думи; отключи.

Решение за покриване на загуба от минали години Васил Пантев Управляващ съдружник счетоводно обслужване в Kreston BulMar. Все пак да не забравяме, че общите събрания не отпадат. По точка 2: Общото събрание, като взе предвид, че са налице:.

Съгласен съм 7. Това с пренасянето само е относно определянето на финансовия резултат за данъчни цели. Съгласен съм 4.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -протокол от общо събрание за приемане на гфо при загуба

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.10.2021 в 22:07 Елегия:
   Възстанови парола или влез в своя профил. Изискване за изписване на банкова сметка на сайта от bobo

   17.10.2021 в 11:32 Щелияна:
   Заседанието протече при следния дневен ред: 1.

  Закотвен

  Хареса ми го