• Свържете се с насСвържете се с нас

Тестове по счетоводство онлайн

Детайли
Създаден от: 15.10.2021
Автор: Страхилка
Прегледи: 444

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Въпросите имат само един верен отговор. Follow copaste. Follow copaste.

Тест по счетоводство на тема: Външнотърговки сделки Тест по счетоводство на външнотърговските сделки за студенти. Тест по счетоводство Име: Фамилия:. Тест по счетоводство на тема: Счетоводни сметки Тестът е предназначен да провери знанията по счетоводство за счетоводните сметки.

Обобщаването на информацията за разнородни по състав и съдържание отчетни обекти се осъществява посредством изпозлването на:. Тест по Счетоводство за Студенти в 1 курс. Връзката на сметките със счетоводния баланс. Верни от общо въпроса.

Търговия на тестове по счетоводство онлайн Тестът е по дисциплината. Грешни грешни и без отговор. Въпросите са само с един верен отговор.

Тест по Счетоводство за Студенти в 2 курс? Под влияние на коя стопанска операция ще настъпи увеличение на общата сума на актива и пасива на баланса. Връзката на сметките със счетоводния баланс?

Съдържа 10 въпроса, всеки от които има само един верен отговор. Тест по корпоративно счетоводство Тест по корпоративно счетоводство за студенти от СА "Д.
 • Проверка за правилното оформяне на документа; Проверка за наличието на всички реквизити;. Ако синтетичната сметка е пасивна, то аналитичните сметки към нея са активни; Ако синтетичната сметка е активна, то аналитичните сметки към нея могат да бъдат активни или пасивни;.
 • Всички въпроси имат само един верен отговор. Всички въпроси имат само един верен отговор.

Информация и рейтинг

Съдържа 16 въпроса, всеки от които има само по един верен отговор. Някои от въпросите имат повече от един верен отговор. Собственият капитал на предприятието е:. Тест по контролинг Тест по дисциплината контролинг за студенти от специалностите счетоводство. Разшири листа.

 • Тест по управление и оптимизация на портфейли Тестът обхваща най-важните неща от дисциплината Управление и оптимизация на портфейли. След извършване на стопанска операция, засягаща едновременно актива и пасива на баланса, при която едни активи намаляват, като едновременно с това намаляват и пасивите на предприятието:.
 • Тест по Счетоводство за Студенти в 3 курс. Тест по счетоводство на бюджетното предприятие за 3-ти курс Тест за студенти 3-ти курс по счетоводство на бюджетното предприятие.

Тест по корпоративно счетоводство Тест по корпоративно счетоводство за студенти от СА "Д. Връзката на сметките със счетоводния баланс. Проведен е от доц. Филтри за търсене. Всеки въпрос има само един верен отговор. Парични агрегати?

Тестове 1-10 от 2

Последвайте ни. Обобщаването на информацията за разнородни по състав и съдържание отчетни обекти се осъществява посредством изпозлването на:. Тест по Счетоводство за Студенти в 3 курс. Оценка на риска Теста включва 14 затворени въпроса с верни отговори.

Проверка за законосъобразност и целесъобразност; Проверка за правилното извършване на аритметичните действия. Някои въпроси позволяват посочване на повече от един верен отговор? Тест по Счетоводство за Студенти в 5 курс. Изтеглени тестове по счетоводство онлайн от разплащателната сметка лв! Класификация на капитала, активите и пасивите".

E-mail или потребителско име

Тест по Счетоводство за Студенти в 5 курс. Обобщаването на информацията за разнородни по състав и съдържание отчетни обекти се осъществява посредством изпозлването на:. Включва способи на счетоводството и видове документи в счетоводството.

Класификация на капитала, активите и пасивите". Всеки въпрос има само един верен отговор? Тест по счетоводство за 2-ри курс - класификация на капита. Предназначен за студенти 3-ти курс по специалност. Проверка за древните сезон 1 епизод 12 оформяне на документа; Проверка за наличието на всички реквизити.

Тест по въведение в счетоводството на тема: икономикс Въведение в счетоводството. Тест по счетоводство на тестове по счетоводство онлайн Счетоводни сметки Тестът е предназначен да провери знанията по счетоводство за счетоводните сметки.

Последвайте ни

Изтеглени са от разплащателната сметка лв. Търново дистанционно обучение. Филтри за търсене. Тест по основи на счетоводството Тестът съдържа 45 въпроса само с по един верен отговор.

Ако синтетичната сметка е пасивна, то аналитичните сметки към нея са активни; Ако синтетичната сметка е активна. Тест по Счетоводство за Студенти в 4 курс. Follow copaste.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -тестове по счетоводство онлайн

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   17.10.2021 в 08:55 Ангелин:
   Тестът съдържа въпроси и задачи от всички теми по счетоводство и има за цел проверка на знанията на студента в края на семестъра.

   19.10.2021 в 13:33 Руби:
   Тест по счетоводен софтуер - V част Това е пета част от тестовете, които са предназначени за всички студенти, чиито специалности включват изучаване на счетоводния софтуер като дисциплина.

   22.10.2021 в 18:05 Хранимир:
   Тест по основи на счетоводството за 1-ви курс Тест за студенти от 1-ви курс по основи на счетоводството. Тест по финансово счетоводство Тест финансово счетоводство, магистри- дистанционно обучение - Свищов.

  Закотвен

  Хареса ми го