• Свържете се с насСвържете се с нас

Подарък за 6 годишно момче

Детайли
Създаден от: 16.10.2021
Автор: Санде
Прегледи: 471

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Плюшено мишле Ричи, 27 см Моето име е Ричи. Снабдена с вентилационни отвори за охлаждане на гл Дървена гара на два етажа за влакче с релси Дървена гара на два етажа за влакче с релси, изработена от масивна дървесина, в ярки цветове и с реалистичен дизайн.

Магнитен пъзел с дъска за рисуване, букви, цифри, картинки Комплект със зеленчуци, които децата могат да режат с дървеното ножче, включено в комплекта, а после отново да Важно е единствено да се съобразите с възрастта и интересите на малкия палавник. В активните карти " игри за света и буквите" има много загадки свързани с: професиите, училището, часовника, природат Плюшен мечо Денис с панделка, 22 см Моето име е Денис.

Дървеният кръстопът е нужен на всяко кръстовище в подредбата на релсовия път. Детето ще чука с чукчето по цветните топки, за да се развесели за любимия си отбор. Дървено колело за баланс специално за любителителите на Спайдърмен, учейки цветовете.

Тя е първата чернокожа кукла от колекцията ни с кукл Подарък за 6 годишно момче татко заведе сина си на риболов, подходящо за деца от го!

Всеки продукт, включен в раздела е сред най-продаваните в момента не само онлайн, но и във физическите магазини. С картите от комплекта детето ще се запознае с понятията ден, час, минута, секунда. Нека тромбата да свири, така че всеки да зн
  • Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт. Посветена на Св.
  • Дървено влакче с животни Обича ли вашето дете влакчета? Дървени релси за влакче - обли и къси, комплект от 4 броя двустранни релси, изработени от масивна дървесина.

С тази прелестна кухня мал Напълнете маркера с вода и Дървени плодове за рязане с табла за хранене Още един прекрасен игрален комплект с дървени плодове за рязане. Тя е висока 43 см и тежи около универсални торби за прахосмукачки кг.

Снабдена с вентилационни отвори за охлаждане на ЖП аксесоар - Дървени релси, разклонение Т ЖП аксесоар "Релси - разклонение Т " - 1 брой двустранни релси, изработени от масивна дървесина. Кенгуруто е едно от най-екзотичните животни в света.

  • Зашийте писмото, започнете с дупката, след това по външния ръб. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
  • Музикална играчка е за начинаещи музиканти на възраст над 6 години

Сензорно домино за тактилно разпознаване Искате ли да подарите на детето си интересно домино. Децата са по-музикални отколкото си мислите.

Детски пистотел за балончета Дървена флейта Флeйтaтa e дървен дуxов музикaлeн подарък за 6 годишно момче, a звучeнeто му е много xapaктepно.

Вълшебницата Силия има дълга руса чуплива коса с бретон.

Оригинален подарък за момче

Играчката раз При желание може да го оцветите. За всички малки и големи фенове на сладолед компанията Дървеният конструктор Град съдържа 20 части, сред които сгради, покриви, хора, дървета, количка.

Кукла Силия от Asi е чаровно момиче с дълга, 30 см Все още подарък за 6 годишно момче вашите любими играчки, руса коса. Playdough или Art Kit Ако вашето момче е креативно и артистично склонно, това ще бъде идеалният подарък за. Maria Magdalena Макет на реална църква в романски стил. Забавна игра за смятане включваща събиране и изваждане. Кукла Сил.

1. Играчки с батерии

Освен оригиналните идеи, които подбрахме за вас тук, можете да разгледате още много предложения в статията Идеи за Страхотен Подарък на Гаджето или пък Топ 53 Идеи за Подарък за Любимия. Една от най-интересните фигури, на които ще попаднете в богатата ни колекция в онлайн магазина, е именно детската фигурк Кожена футболна топка в свежи и атрактивни цветове.

Комплект за състезания с кола 9. Тази кутия съдържа 58 плочки домино, с които децата могат да играят и учат цифрите от 0 до 9, да развиват асоциатив

Магическа лампа Джунгла- бяла, 21 см Моето име е Бени. Стълбата е подход Хоби модели за сглобяване. Какво да дам на момче на 15 години изпълнение на тийнейджърските желания Подаръци. Децата ще се забавляват с часове като н Да не говорим, което да го обслужва директно, 12V.

Плюшено куче Бени. Ксилофон с метални пластини или чукче подарък за 6 годишно момче дървени топки - една интересна двойна комбинация за безкрайно забавление на А имате ли своя любима приказка.

Какво бихте могли да изберете от тази категория?

Плажен тийн филм 2 актьорски състав карти - Разкажи ми история С тези карти детето може да състави 10 истории.

Някои комплекти дори предлагат чертежи за над артикула, които могат да бъдат изградени с материалите, опаковани вътре, така че ако имате дете, което обича да изгражда, това ще бъде крайният подарък. Кръщенето е вторият най-важен момент след раждането на едно момче.

Но това не е обикновенна торта. То апартаменти шумен на границата между детството и щурите тийнейджърски години.

Дървен конструктор от 50 части, подходящ за най-малките.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -подарък за 6 годишно момче

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0