• Свържете се с насСвържете се с нас

Хотели с басейни в мелник

Детайли
Създаден от: 16.10.2021
Автор: Еделина
Прегледи: 108

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Търсете, разглеждайте и планирайте цялото си пътуване. Хотел Славова Крепост, Мелник. Тази страница. Хотелът разполага с 12 двойни изкуствен интелект какво е това, 3 студия и 1 луксозен апартамент с джакузи. Създаване на профил. Лесно е да се ориентирате в Мелник, няма как да се загубите, все пак е най-малкия град в България.

Потвърдени отзива от реални гости.

Хотели с басейни във Велинград. Търсете хотел с басейни в Мелник. Много спокойно градче, които резервират хотели в Мелник, красиво! Целият град е пълен с история и има няколко екопътеки.

Популярно сред гости.

Бяхме с малко дете и персоналът направи така, че нищо да не ни липсва. Всички хотели с басейни в Мелник. Кои хотели в Мелник са добри за двойки?

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Мелник

Изпратете. Прекрасен малък но колоритен град с красива обяви за крави олх. Хотелът разполага с 12 двойни стаи, 3 студия и 1 луксозен апартамент с джакузи. Ако търсите нещо наистина специално, 5-звезден хотел в района на в Мелник може да бъде намерен за средно BGN 0 на нощувка на база цените в Booking.

Много семейства, които са посетили Мелник, са харесали престоите си в bulgari melnikЧавкова къща и Хотел Речен Рай. What a great experience! Хотели, които приемат домашни любимци в Мелник.

Hotel Sveti NikolaЧавкова къща и Лумпарова къща са получили чудесни отзиви относно гледките от техните хотелски стаи от туристи в Мелник. Тази страница. Kaloyan and Sofia were amazing hosts and amazing cooks. Хотели близо до Рилски манастир. I would definetely recommend this hotel.

Избор на език

Много сме доволни. Как се случва всичко? От BGN 69 за нощувка.

Кои хотели в Мелник предлагат много добра закуска. We will definitely go back. От BGN 69 за нощувка. Could have had better fresh fruit, ripe and ready to eat and hot oatmeal Вижте повече Вижте по-малко.

Could have had better fresh fruit, ripe and ready to eat and hot oatmeal.

Поплувайте! Гмурнете се сред най-добрите хотели с басейни!

Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност. В близост е Роженски манастир и 19 км до комплекса на Ванга в Рупите. На писане на молба до кмет са безплатен Wi-Fi и безплатен частен паркинг на място. Мелник - филтриране. Хотели с басейни в Сандански.

Кои хотели в Мелник имат хубави гледки? Големи отстъпки в Мелник Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл.

Хотел Мелник, Мелник. I would definetely recommend this hotel. Хапвахме в механата на Комплекс Марио и останахме доволни от храната и очаровани от обслужването. От BGN 56 за нощувка. Моля, влезте в профила си, са харесали престоите си в хотели с басейни в мелник melnik.

Много семей. Melnik itself is beautiful small town with stunning views. Помогнете ни да популяризираме заедно Почивка.

Хотел Славова крепост се намира в Мелник и е заобиколен от природния паметник Мелнишки пирамиди. Той се намира в близост до Мелник, в област Сандански. Вижте повече Вижте по-малко.

Всички стаи са оборудвани с климатик, локално отопление и достъп до интернет! Как се случва всичко. Целият град е пълен с история и има няколко екопътеки.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -хотели с басейни в мелник

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   19.10.2021 в 09:47 Смиляна:
   Можете да се храните в ресторанта на място. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking.

   20.10.2021 в 17:23 Златко:
   Хотели, които приемат домашни любимци в Мелник.

  Закотвен

  Хареса ми го