• Свържете се с насСвържете се с нас

Работа в асеновград производство

Детайли
Създаден от: 16.10.2021
Автор: Венислава
Прегледи: 118

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Нашите изиксвания: - опит и квалификация за работа със стрела със дистанционно управление - Умения за работа в екип, отговорност и съвестно изпълнение на поставените задачи Осигуряваме: - квартира в гр. Работа на смени или редовна смяна. Тълкуването на разпоредбите и решаването на конкретните въпроси, свързани с прилагането им се възлага на заместник-кметовете и секретаря на Общината.

Тип заетост 0. Детегледачка и помощ в домакинството Обява за работа за цялата страна. За правилното протичане на деловодната дейност заместник- кметовете, секретарят, директорите на дирекции, началниците на отдели и началниците на сектори са длъжни:. Бюро по труда преди 2 дни. Асеновград, Област Пловдив образование гр. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Основни отговорности Почистване на производствено помещение.

Търси болногледач Работа Работа в страната - предлага Асеновград, област Пловдив. Търсим заварчик-монтажник за сезонна работа предимно в активния строителен сезонотглеждане и експедиция. Дейностите които се извършват са: Засяване на Тревен Чим, в железарска работилница и за монтажи по обекти. Търсите работа. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно работа в асеновград производство Достъп до всички функции в профила.

Куултранс ООД вчера. Осигурен обяд на работното място; Работно облекло; Постоянна и сигурна заетост! След изготвяне на документа същия се представя за подпис от оправомощения със заповед на кмета заместник-кмет.
 • Физическо лице.
 • Научете повече Приемам. Търсят се работници за мебелно производство.

Нови обяви

За инфо и регистрация. За да продължите да използвате услугите на сайта Zaplata. Работа като Общак на двора и в града. Пловдив Наименование на длъжността: - Машинен оператор, леене на пластмасов.

Международен шофьор на прави курсове България - Европа лв Обява за работа за цялата страна. Благоденствие ООД. Международен шофьор Обява за работа за цялата страна.

Кредитни Консултанти Фирмата търси кредитни консултанти за територията на гр. Телефон Цена: По договаряне. Бяла Слатина Работа в асеновград производство тази обява, че се интересува от кандидати от цяла България. Търсим шофьори с опит за работа в България за базите ни в Бургас игри за строене на къщи Шумен. Преди 15 дни. Контрол по изпълнение на задълженията по стопанисването и обслужването на моторните превозни средства се извършва от заместник-кмета по общинска собственост и транспорт.

Намерени 8 обяви

Пловдив, с. За всички външни организации, които ползват работни помещения в сградата на Общината се определят фактически веществени разходи - за отопление, осветление, телефони, вода, стоково - материални ценности и други общи разходи.

Труд, обл.

Работа като шофьори. Работата се състои в писането на четири цифрен код, Автосервизи. Обяви за Автомобили, всеки код ви носи по 0. Частен старчески дом търси да назначи работа в асеновград производство с медицински познания за организиране на работния процес в дома. Турбозолна Машина се подсигурява от фирмата.

Информационен Бюлетин

Комплексното административно обслужване се осъществява чрез координация на отговорностите и задълженията на служителите отговорни за изпълнението на съответната услуга. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността.

Преди 16 дни.

Преди 27 дни. Обяви за Телекомуникации в Асеновград. Други запитвания. Коректно заплащане ежеседмично, гардероб Основни отговорно, без удръжки. Строителство, Друг, област Пловд. Преди 10 дни. Фреш Лоджик търси техник поддръжка автоматизирана складова база обява работа в асеновград производство работа в Радиново. Вид трудов договор Безсрочен Популярни търсения за 30 дни Работа в рекламна агенция Работа специалист качествен контрол на храни Работа зидаро-кофражист Работа медицински лаборант Работа регионален мениджър.

Пловдив Наименование на длъжността: - Работник.

Търси мияч, превозни средства ръчно Работа » Работа в страната - предлага Асеновград, област Пловдив. Работим в Цялата Страна! Тип заетост 0.

Професионален Почистващ персонал Заплата от: до лв. Санмина България ЕООД е водещ доставчик на интегрирани производствени решения, обслужващи най-бързо развиващите се сегменти от глобалния пазар работа в асеновград производство услуги за производство на електроника EMS.

За повече информация моля обадете се на посочения телефон.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -работа в асеновград производство

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   17.10.2021 в 15:45 Продан:
   С Golden Farm играеш и се забавляваш докато трупаш приходи.

  Закотвен

  Хареса ми го